SHAMS tuotteet

Eettistä, ekologista ja erinomaista

SHAMS FALAFEL tekee vegaanista lähiruokaa, jota on ilo tarjota kaikkialle Suomeen. Valmistamme kaikki tuotteemme luontoa kunnioittaen ja samalla autamme maahanmuuttajia työllistymään Suomessa.

SHAMS FALAFELIT, HERNEFELIT JA HÄRKÄFELIT – luomuja, vegaanisia, gluteenittomia, lisäaineettomia sekä proteiinipitoisia eineksiä.
> Tutustu falafeleihin

SHAMS KASVISLASAGNE, KASVISMOUSSAKA SEKÄ KOSHARY – 100% vegaaniset, lisäaineettomat ja maukkaat einekset lounaalle.
> Tutustu aterioihin

SHAMS FALAFEL -tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman lähellä ja luonnonmukaisesti tuotettuja, kuten kotimaiset härkäpavut ja herneet. Uppopaistossa käytetään vain auringonkukkaöljyä – ei palmuöljyä. Useimmat tuotteistamme sopivat gluteenittomaan ruokavalioon.

Luomutuotteiden tuotannossa noudatetaan EU:n luomuvalvonnan mukaisia säädöksiä ja tuotteissa on EU:n luomutunnus, Eurolehti. Kaikille tuotteille on myönnetty myöskin Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki.

SHAMS FALAFEL on osa monialaista eko-osuuskunta Kehrää, jonka toimintaa ohjaavat ekologiset ja eettiset periaatteet. Osuuskunnalle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki.


EETTISTÄ, EKOLOGISTA JA ERINOMAISTA!

SHAMS FALAFEL -tuotteita ostaessasi tuet samalla ympäristövastuullista ruoantuotantoa, suomalaista yrittäjyyttä ja maahanmuuttajien työllistymistä Suomessa.

© Osuuskunta Kehrä / SHAMS FALAFEL

Advertisement